Υπηρεσίες μεταφοράς – παράδοσης.

Υπηρεσίες μεταφοράς – παράδοσης.

Η εταιρία EcoEnCo παρέχει τη δυνατότητα πώλησης σε χονδρική και λιανική.

Υπηρεσία «Παράδοση Κατ΄ Οίκον».

EcoEnCo-Pellet-Production-Home-DeliveryΗ εταιρία EcoEnCo διαθέτει την υπηρεσία «Παράδοση Κατ΄ Οίκον»  που αφορά την δωρεάν μεταφορά και την παράδοση των προϊόντων WoodPellet και BioPellet …στην πόρτα σας.
Η υπηρεσία «Παράδοση Κατ΄ Οίκον»  εξυπηρετεί δωρεάν τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ευβοίας για παραγγελίες άνω του ενός τόνου των προϊόντων WoodPellet και BioPellet.
Με την υπηρεσία «Παράδοση Κατ΄ Οίκον» ο πελάτης επωφελείται από μία σειρά πλεονεκτημάτων, όπως:
Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα που θα ξόδευε για τις  μετακινήσεις αγοράς του καυσίμου.
Εξυπηρετείται άμεσα χωρίς να ξοδεύει πολύτιμο χρόνο για την εύρεση αγοράς καυσίμου.
Τα προϊόντα WoodPellet και BioPellet παραλαμβάνονται από τον πελάτη στην πόρτα του χωρίς ο ίδιος να ασχοληθεί με την διαδικασία φόρτωματος – ξεφορτώματος σε δικό του όχημα.

Υπηρεσία «Πανελλαδική Κάλυψη».

EcoEnCo Πανελλαδική κάλυψηΗ εταιρία EcoEnCo διαθέτει την υπηρεσία «Πανελλαδική Κάλυψη» που αφορά τη μεταφορά και την παράδοση των προϊόντων WoodPellet και BioPellet σε όλη την Ελλάδα μέσω των ποιο σοβαρών δικτύων Logistics. Έτσι τα προϊόντα έχουν άμεση παράδοση και ανταγωνιστική τιμή σε όποιο μέρος της Ελλάδος και αν βρίσκεται ο πελάτης.

Για την προμήθεια των προϊόντων WoodPellet και BioPellet υπάρχει επίσης  η δυνατότητα παραλαβής από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Ασμήνιο Βορείου Ευβοίας κατόπιν επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την προσφορά μας  ή για την δική σας παραγγελία και σύντομα τα προϊόντα μας θα είναι  … στην πόρτα σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ