Η Εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ EcoEnco

«Wood + Bio Pellets» από την εταιρεία ECOENCO – Α. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε:
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ PELLETS

Η εταιρεία Η/Μ ΕΡΓΑ – Α. Γ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε δραστηριοποιείται από το 2002 στους τομείς μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής και εξοπλισμού ηλεκτρομηχανολογικών έργων με εφαρμογές σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανίες. Τα στελέχη της εταιρείας έχουν εξειδικευθεί στις εφαρμογές συστημάτων θέρμανσης με βιομάζα που αφορούν τόσο τις κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και ειδικές εγκαταστάσεις όπως αρτοποιία, ξηραντήρια, θέρμανση θερμοκηπίων κλπ.

Το 2013 ιδρύεται παράλληλα η εταιρεία ECOENCO – Α. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε με σκοπό την παραγωγή wood-pellets και bio-pellets, από αξιοποίηση στερεής βιομάζας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στo Ασμήνιο Ιστιαίας στη Βόρεια Εύβοια.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να μετατρέψουμε τα υλικά της φύσης -που δεν έχουν καμία πλέον χρησιμότητα- σε ενέργεια βιομάζας και έτσι να προσφέρουμε σε κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση , φθηνές και οικολογικές λύσεις.

Δέσμευση προς τους πελάτες μας

Η εταιρεία θα σταθεί ακούραστος σύμμαχος όλων των πελατών της στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν οικονομική και αποδοτική θέρμανση. Δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές και την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

 

EcoEnco-Pellet-Production-Company